Dochter verrast met portrettekening

06-07-2015 13:27
Een familieportret, foto's van kinderen en/of kleinkinderen, iedereen heeft wel een  foto in een lijstje of op canvas  thuis hangen. Maar een geschilderd, of getekend portret is toch een sieraad voor in de woonkamer. 
 
Toen ik vorig jaar maart met een nieuwe kleindochter werd vereerd, heb ik tot kort geleden zo'n 150 foto's van die kleine meid gemaakt, maar ik wilde nu eens wat anders. Een schilderij of een portrettekening leek mij een geweldig idee. Maar waar vindt je zo gauw iemand die dat goed kan. Inderdaad....Internet natuurlijk. 
 
Ik vond de site van Marjolein Lupker, al waar ik tevens een aantal voorbeelden van haar tekenkunsten terugvond. In een woord geweldig, wat ik van haar zag. Stuk voor stuk ware meesterwerken en dat zeg ik echt zonder overdrijven. Ik heb haar onmiddellijk benaderd via een email en een aantal foto's van mijn jongste kleindochter toegestuurd. Al vrij kort daarna had ze een keuze uit een zestal foto's kunnen maken en is aan de slag gegaan....en hoe !!! 
 
 
Een prachtige tekening van mijn kleindochter was het resultaat. Zo kon het dus gebeuren, dat ik een dolblije dochter had, die de tekening voor haar verjaardag mocht ontvangen. Ik wil hierbij Marjolein van harte bedanken voor het fantastische werk dat ze heeft geleverd en tevens voor de prima afwikkeling per email .
 
 
Ook de manier waarop ze de tekening heeft verzonden, verdient alle lof.....echter de bezorger, PostNL in dit geval, is zwaar in gebreke gebleven. Mijn bestelde portret is nooit aangekomen en ik zat dus met mijn handen in het haar. Ik heb toen alles aan Marjolein uitgelegd en die heeft toen een voorstel gedaan, dat ik met beide handen heb aangenomen, zodat ik toch op tijd een nieuw portret thuisbezorgd kreeg. 
 
Hoogstpersoonlijk in orde gemaakt en afgeleverd door de ouders van Marjolein, die toevallig bij mij in de buurt wonen. Klasse, fantastische service , en op die manier kreeg deze bizarre story toch nog een happy end. 
 
Dus als u toch eens iets anders  aan de muur wilt dan een foto, laat dan uw gedachten eens gaan over een mooie tekening van Marjolein Lupker,  en dan maar hopen dat de verzending en de bezorging beter gaan dan bij mij het geval was. 
Aan Marjolein zal het zeker niet liggen...!!!!
 

 

Hans 

TRANSLATION

Please use the widget below to translate 

the Dutch text into your language.

Contact

ATELIER LUPKER Noord-Brabant

marjoleinlupker@gmail.com