Verrassing voor de jarige..

05-03-2014 09:37
Tijdens een vergadering met onder andere mijn collega John zei hij ineens tegen mij "goh is het niet leuk om de kinderen van George te laten na tekenen" en dat was het moment dat ik voor het eerst op de site ging kijken van Atelier Lupker. Wat een mooie kunstwerken stonden daarop zeg, maar ja dat zal wel onbetaalbaar zijn, daar gaat zoveel tijd en energie inzitten......
 
Niets bleek minder waar, tijd voor actie....... hoe maak ik een foto van 2 jongens, zonder dat hun vader erbij is, nu zal je denken makkelijk maar ja de jongens zijn er alleen maar in de weekenden, door de weeks zijn ze bij hun moeder, en het moet natuurlijk wel een actuele foto zijn. 
 
Gelukkig heb ik niet zo heel lang geleden een nieuwe camera gekocht en met de smoes ik moet nog wat oefenen gingen we aan de slag. Ik wilde natuurlijk alleen de jongens erop, maar vaders wilde er ook bij, dus na vele foto's verder had ik er eindelijk 1 waar de jongens samen op stonden en nog allebei lachend ook. Wel was de verveling inmiddels toegeslagen want normaal maak je nooit zoveel foto's kreeg ik te horen, haha ze moesten eens weten.
 
 
Gelijk de foto maar door gemaild naar Marjolein in de hoop dat ze er iets mee kon. En ja hoor gelijk een reactie (ze reageerde zo lekker snel elke keer), "zal ik de jongens wat dichterbij elkaar tekenen en welk formaat moet het worden en meer van dat soort praktische vragen, het contact was gelijk leuk en heel meedenkend, ik had immers nog nooit een portret laten maken en geen flauw idee waar ik op moest letten. Maar ineens bedacht ik me dat Cas (links op het portret) tijdelijk een beugel heeft... kan dit weggelaten worden?..... geen probleem. En zo ging Marjolein aan de slag.
 
Binnen een paar dagen had ik al een eerste opzet en ik was gelijk verkocht, zelfs de eerste opzet was al zo gaaf.... je herkende ze gelijk. 
 
eerste opzet:
Nu nog zorgen dat mijn vriend ( trotse vader van de jongens) niets door zou hebben, aangezien ik gelijk enthousiast werd. En wij ook nog eens meestal samen de mail doornemen en de kans groot is dat hij ergens een keer meeleest, dat zou toch jammer zijn. Maar gelukkig heb ik een smartphone en daarop komt de mail ook gelijk binnen en kon ik ze gelijk weg zetten in een map, die ziet hij dan toch niet....
 
Marjolein liet me weten dat hij makkelijk voor zijn verjaardag klaar zou zijn, dus wat is er dan een mooier cadeau dan dit, en inderdaad al 2 weken voor zijn verjaardag heeft John de tekening meegenomen naar het werk, en het eindresultaat had ik al via mail gezien , maar in het echt is hij nog vele malen mooier, zo ongelooflijk sprekend.... nu nog geheim houden.....
 
Op 28-2 is mijn vriend jarig en ik heb dan ook om 00:00 's nachts gelijk het cadeau gegeven.... langer wachten ging echt niet meer. En ik dacht dat ik al enthousiast was en het heel mooi vond...... maar een vader kan dat nog beter..... hij vind hem geweldig en de volgende dag hebben we hem gelijk in de woonkamer aan de muur gehangen.... en ik denk dat hij daar de komende jaren wel blijft hangen...volgens mijn vriend is dit de mooiste tekening van allemaal (we hebben natuurlijk gelijk samen ook nog een keer de site bekeken) maar ik denk dat hij niet helemaal objectief meer kan kijken met zo'n mooi kunstwerk bij ons aan de muur.
 
het eindresultaat:
Nogmaals super bedankt voor het geweldige portret!!!!!
 
groetjes,
 
Karin van Hardeveld
 
 
 

TRANSLATION

Please use the widget below to translate 

the Dutch text into your language.

Contact

ATELIER LUPKER Noord-Brabant

marjoleinlupker@gmail.com