over mij

Geboren in de stad Delft ben ik van jongs af aan al geboeid door het vak tekenen. Op mijn middelbare school Hugo Grotius in Delft gingen we regelmatig met tekenles naar buiten om op straat te gaan tekenen. Hier is mijn passie voor het tekenen geboren. 
 
Nu vanuit ons heerlijke huis in het mooie landelijke Raamsdonk in Noord-Brabant zit ik achter de keukentafel te kijken naar de schaapjes op het land, terwijl ik aan een portrettekening werk.
 
 
Hoe maak ik een portrettekening
 
Om een portrettekening te maken, werk ik van beeldmateriaal. De foto scan ik in mijn computer, zodat ik goed kan inzoomen op de foto en zo alle details goed kan zien. 
 
Een foto geeft mij de kans om in mijn eigen tijd rustig te concentreren op het tekenen. Ik wil trots zijn op mijn werk dat ik maak en daar heb ik tijd voor nodig.
 
Waarom portrettekenen
 
Portrettekenen is voor mij een mooi proces waarin ik slechts met een potlood en een gum uren bezig ben, om zo natuurgetrouw mogelijk de foto tot leven te brengen op papier. Dit proces en omdat ik iemand blij mag maken met een dierbare herinnering, zorgt ervoor dat portrettekenen mij heel veel voldoening geeft.
 
Mocht u specifieke wensen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op, ik help u graag.
 
Creatieve groet van Marjolein
 
 

TRANSLATION

Please use the widget below to translate 

the Dutch text into your language.

Contact

ATELIER LUPKER Noord-Brabant

marjoleinlupker@gmail.com