Atelier Lupker krijgt vele fijne reacties.. 

Reacties klanten

 • We sturen een foto via de mail naar Atelier Lupker van onze hond Luna. Een paar dagen later staat de postbode met een levensechte hond voor de deur. Wat een fantastische portret is dit geworden ! Echt super mooi geworden! Dank je wel.
 
      Met vriendelijke groet, 
 
    Stefan Janssen 
    Een
 
 •  
  We sturen een foto via de mail naar atelier Lupker an onze hond Luna. Een paar dagen later staat de postbode met een levensecht hond voor de deur. Wat een fantastische portret is dit geworden !
   
   
  Ik denk dat bovenstaande genoeg spreekt. Echt super mooi geworden!
  Dank je wel.
   
   
   
  Met vriendelijke groet, 
   
  Stefan Jansse
 • Wat vond Hans dit een fantastische tekening, hij was erzo blij mee, prachtig vond hij het. Samen met zijn omaatje hangen ze nu te pronken in de hal. Als ik er voorbijloop worden onze blikken er constant naar toe getrokken. Met respect getekend Marjolein! Hulde hulde! Hopelijk wordt het portret van ons kleinkind ook zo indrukwekkend. We zijn benieuwd.
        Groetjes Ria Diterwich
        's Gravenmoer
 
 
 • Dankjewel Marjolein, ik heb het vandaag ontvangen en het is in het "echt" nog mooier. Fijne dag groet
        Alinda Schoonen
        Doesburg
 
 
 • Lieve Marjolein, hierbij wil ik jou ontzettend bedanken voor je prachtige portret-tekening van mijn jongste kleindochter. Zowel mijn dochter, schoonzoon en schoonouders van mijn dochter waren dolenthousiast en vol lof over het resultaat. Reactie van mijn dochter:"Het mooiste verjaardagscadeau wat ik ooit heb gehad." Dat zegt toch genoeg, lijk mij.....
        Hans Dekker
        Delft 
 
 
 • Hoi Marjolein, mijn ouders vonden de tekening prachtig en waren helemaal ontroerd! Ik moet je namens hen dan ook hartelijk danken voor het resultaat. Was een bijzonder cadeau om te geven en te mogen ontvangen. Ook namens mij nogmaals bedankt. Hartelijke groetjes, 
     Marjan Krijger
     Raamsdonksveer
 
 
 • Een meisje ontzettend blij en gelukkig gemaakt!! Tekenen is haar hobby en ze kan t vrij goed. Maar meteen zei ze jaloers op je te zijn omdat je zoooo goed en mooi kunt tekenen. Namens Iris ontzettend bedankt. Een mooie verrassing in deze tijd voor haar!! Veel liefs 
       Wendy
        Raamsdonksveer
 
 
 • Bedankt voor de tekening, deze krijgt een hele mooie plek !!! Ik zal iedereen jou aanraden !!!!

       Bedankt voor alles en voor de fijne communicatie.

       Gr Richard
       IJmuiden
 

 • Nogmaals heel erg bedankt voor het portet. Milano, mijn vriend, vond het echt een prachtige tekening ! Hij wist niet wat hij moest zeggen en heeft ook een traantje gelaten.
       Romy Baelde

 

 • Ontzettend blij met het portret van ons lachebekkie!
      Erna van Gorkum
      Raamsdonksveer

 

 • Hij is SUPER geworden nogmaals bedankt! Xxx
      Yvonne Goudzwaard
      Den Haag 
 
 
 • Hartstikke bedankt! We zijn er echt superblij mee hij is echt supermooi xxxxxx
       Samantha
 
 
 • Hoi Marjolein, echt prachtig!! Geweldig dat je dit wilde doen. Schiet toch even een beetje vol van het zien van de foto...Bij mij krijgt hij echt een mooi plaatsje. En mocht ik besluiten nog een mooie tekening te willen, kom ik zeker bij je terug!!
        Anoniem
 
 
 • Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie tekening!! Groetjes
        Amanda van den Broek
        Roosendaal

 

 • Beste Marjolein, dank voor de toegezonden tekening. De betreffende dames waren meer dan aangenaam verrast hoor, mijn complimentenGraag tot een volgende keer.
   
  Ben Siebelink
  Den Haag
 
 •  Ik heb je leren kennen via mijn zus, Inge en op je blog en site zag ik dat je zulke mooie schilderijen maakt. In eerste instantie wilde ik een schilderij, maar je begon met portrettekeningen. Dat leek me wel wat, mijn kinderen verdienen een mooie plek in huis. Ben superblij met het resultaat. Mooie complimenten gekregen. Jij bent heel luisterend, meedenkend en met een groot talent. Lieve Marjolein, ben blij met de schitterende tekening en met het feit dat ik je heb leren kennen.
        Sandra Schenk
        Ede
 
 •  Werkelijk fantastisch!!!! Nogmaals enorm bedankt voor 't portret!!!
        Felista Siebelink-Jager
        Voorburg
 
 •  Ik dacht dat ik al enthousiast was en het portret heel mooi vond..... maar een vader kan dat nog beter..... hij vind hem geweldig en de volgende dag hebben we hem gelijk in de woonkamer aan de muur gehangen.... en ik denk dat hij daar de komende jaren wel blijft hangen.
        Nogmaals super bedankt voor het geweldige portret!!!!!
 
        Karin van Hardeveld
        Leusden
 
 
 •  Zeker een aanrader. Een snelle professionele afhandeling, en alles wordt in werking gesteld om de tekening optimaal te maken. Als ik een nieuwe tekening wil laten maken, kom ik zeker terug. TOPPIE bedankt!!!
 
        Pauline Tollenaar
        Smilde
 
 
 •  Super blij met het mooie portret wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, het heeft een mooi plaatsje gekregen.
        Astrid van Kuijk
        Kaatsheuvel
 
 
 •  Bij verrast op mijn verjaardag met een werkelijk prachtig zelfportret. Zo sprekend!!!
        John van der Maarel
        Raamsdonksveer
 
 
 •  Tekenen met realisme. Werkelijk top!! Ik kan haar alleen maar aanbevelen!
        Ernst-Jan Bos
        Alphen aan de Rijn
 
 
 •  Atelier Lupker maakt prachtige portretten. Heel natuurgetrouw, een echte aanrader!!!!!
        Inge Jongepier
        Raamsdonksveer
 

Deel hier uw reactie

TRANSLATION

Please use the widget below to translate 

the Dutch text into your language.

Contact

ATELIER LUPKER Noord-Brabant

marjoleinlupker@gmail.com